fredag 17 december 2010

Första året

Endast en vecka kvar till jul! Detta har vi märkt av i orderantal, för oj vad vi har packat fina julklappar de senaste dagarna. Mycket roligt! Hoppas att dessa fina presenter blir uppskattade!


Nu har även ett nytt nummer av tidningen Första Året kommit ut i butik. I första uppslaget kan man se en kort artikel om en utlottning hos oss där du kan vinna ett fint presentkit som innehåller en stor chenille filt från Little Giraffe, en snuttis i samma utförande samt en body i organisk bomull från Baby Frans (totalt värde 1247:-). Du får själv välja om du tävlar om ett kit i blått eller rosa och totalt 6 st finns i potten.








Englas tävling är nu avslutad och två lyckliga vinnare har utsetts. Stort grattis till er! Era filtar är inslagna och skickade! Till er andra som var med och tävlade men som tyvärr inte vann ges nu 20% rabatt om ni anger rabattkoden "engla" i kassan. Vi packar och skickar så fort vi kan, så beställer ni innan tisdag borde ni ha ert paket innan jul (om ni dessutom anger mobilnummer i samband med beställningen får ni sms-avisering och kan då hämta ut paketet snabbare).



Take care!
/ Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar